Over Energie Opslag Twente: passie voor ons vak

Energie Opslag Twente, afgekort EOT, is jouw specialist voor advies en installatie van powerwalls voor energieopslag en laadpalen en wallboxen voor elektrische auto’s.

Transparantie is een van de belangrijkste waarden binnen EOT. Wij zijn eerlijk, of het nu gaat om de prijs van een thuisbatterij, laadpaal, wallbox of installatie. Samen zorgen we ervoor dat jij het beste en voordeligste resultaat bereikt.

Wij werken samen met jou en stemmen de werkzaamheden af op jouw wensen en situatie. Zo komen we tot het beste eindresultaat. In onze webshop vind je de meest hoogwaardige producten. Bij ons kies je dus voor kwaliteit en producten zoals laadpalen, wallboxen en thuisbatterijen tegen een eerlijke prijs waar je enorm lang plezier van kunt hebben.

De powerwalls die wij leveren voor consumenten en MKB kunnen worden ingezet om de energie opgewerkt in je eigen zonnepanelen, in eigen beheer te gaan gebruiken. Dit in combinatie met een breed aanbod aan laadpalen en wallboxen maakt dat wij altijd naadloos kunnen aansluiten bij jouw wensen.

De persoon achter Energie Opslag Twente

Hi! Ik ben Benjamin Meinen. Afgestudeerd in de data- en telecommunicatie en ooit begonnen als servicemonteur in de telecom en voedingsindustrie. Door mijn grote fascinatie voor techniek heb ik me altijd verder weten te ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Om uiteindelijk jarenlang als senior leidinggevende elektro te hebben gewerkt aan de meest uitdagende projecten in de industriële elektrotechniek.

En inmiddels ben ik al ruim 25 jaar werkzaam in de wereld van elektrotechniek!

Missie

Energie Opslag Twente heeft als missie om de wereld te bevrijden van fossiele brandstoffen.

Elektrotechnische oplossingen kunnen hier een grote rol bij spelen. Wij geloven dat we met het gebruik van hoogwaardige elektrotechnische oplossingen voor (zonne)energie gebruik, opslag en beheer een wereld zonder fossiele brandstoffen kunnen creëren.

 Met het toepassen van onze oplossingen bewijzen wij een efficiënter en duurzamer gebruik van je (zonne)energie.

 Samen gaan we voor een duurzame toekomst. Voor de aarde, voor onze kinderen en voor onszelf.

Visie

Met het toepassen van de juiste kennis op hoogwaardige apparatuur creëren we een perfect uitgevoerd ontwerp en installatie,

Onze open en gedreven aanpak leidt ons bij alles wat we doen. We zijn hier om onze kennis te gebruiken voor oplossingen in duurzamer en schoner (zonne)energie beheer.

 Hiermee maken we gebruik van de kansen die elektrotechnische oplossingen bieden om de uitdagingen van klimaatverandering tegen te gaan.

Neem contact op

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Google’s privacybeleid en servicevoorwaarden zijn daarom van toepassing.

Pin It on Pinterest

Share This