Altijd gratis verzending

Verzending binnen 96 uur

Bij retour binnen 14 dagen je geld terug

Beveiligd betalen

EOT biedt oplossingen voor opladen, opslaan en installatie

 

Dé wallbox voor bij jou thuis

Ben je op zoek naar een wallbox om jouw elektrische auto op te laden? De wallboxen van het merk Wallbox biedt de beste laadoplossingen voor jouw auto. De slimme laders zijn geschikt voor thuis, op de zaak of ergens anders. Doordat de wallboxen voorzien zijn van alle mogelijke opties, zijn ze geschikt voor nagenoeg alle elektrische auto’s.

Accessoires voor jouw wallbox – zoals de power boost wallbox!

Ieder laadstation van Wallbox is al slim en innovatief. Maar met een stroommeter voor de powerboost wordt ‘ie nog slimmer. Je optimaliseert de energierelatie tussen jouw huis en jouw auto, zodat deze nog sneller opgeladen is. De energiemeter meet namelijk het stroomverbruik in het net en zorgt ervoor dat de lader voor de auto de reststroom krijgt. Nooit meer eruit springende hoofdzekeringen of stoppen. Altijd maximaal snelladen op de beschikbare hoeveelheid stroom! In onze shop hebben we een power boost meter geschikt voor elke wallbox.

De Kiwatt powerwall voor een mooie prijs

De Kiwatt Powerwall is dé manier om zonne-energie thuis op te slaan. Je hangt deze powerwall ergens binnen of buiten aan een wand. De Kiwatt Powerwall maakt het mogelijk om volledig onafhankelijk te worden van het stroomnet. Met de app krijg je inzicht in je verbruik, op welk moment van de dag je het best energie kunt opslaan en wat de status van de batterij is. In de app kies je zelf wat je met de stroom wilt doen. De Powerwall slaat in de meeste gevallen genoeg energie op waardoor je de hele dag vooruit kunt met de opslag van je eigen zonne-energie.

Loadbalancing laadpalen

Bij EOT bieden we ook loadbalancing laadpalen. Maar wat is dit nu precies? Kort gezegd zorgen loadbalancing laadpalen ervoor dat het stroomnetwerk in jouw woning, kantoor of ander gebouw niet overbelast raakt. Wel zo prettig. Je hebt twee vormen van loadbalancing laadpalen: statisch en dynamisch. Bij statische loadbalancing stellen we het maximale vermogen in voor de beschikbare laadpalen. Dit doen we met behulp van de capaciteit van het stroomnetwerk. Bij dynamische loadbalancing wordt er automatisch gemeten hoeveel stroom alle apparaten in huis verbruiken. Gebruik je binnenshuis veel stroom? Dan verbruikt de laadpaal tijdelijk minder stroom. Het opladen van je auto gaat dan tijdelijk iets langzamer of wordt even helemaal gestopt. Op tijden dat er minder stroom wordt verbruikt gaat het laden van je auto juist weer sneller.

Elektrische auto als thuisbatterij

Jouw elektrische auto gebruiken als thuisbatterij: welkom in de toekomst! Een elektrische auto heeft een krachtige accu die kan worden gebruikt als buffer om ongebruikte energie op te slaan. Voor eigenaren van een elektrische auto én zonnepanelen is dit fantastisch nieuws. Met het oog op het verdwijnen van de salderingsregeling in 2031, is een thuisbatterij van 46 KW of meer zéér welkom. Op zonnige dagen kun je de teveel opgewekte stroom opslaan in je elektrische auto en ‘s avonds bij een hogere kWh-prijs gebruiken of terugleveren. Je kunt bovendien zelf instellen hoeveel stroom er in de elektrisch auto moet overblijven, zodat je nog gewoon op weg kan. Zo kun je nóg meer profiteren van je eigen opgewekte energie met je zonnepanelen. Je kunt de accu van je auto ook instellen als back up of noodoplossing op momenten van stroomonderbrekingen of netstoringen.

 Wil je jouw elektrische auto gebruiken als thuisbatterij? Laat dit dan altijd door een specialist zoals EOT regelen.

Pin It on Pinterest

Share This